Pojemniki do Zgrzewu z Trzciny Cukrowej

W swojej ofercie posiadamy całą gamę naczyń biodegradowalnych wyprodukowanych na bazie bagassy. Bagassa to wysuszone włókna trzciny cukrowej, które są pozyskiwane w trakcie procesu wyciskania soku z łodyg trzciny cukrowej. Po rozdrobnieniu na włókna, surowiec przechodzi w postać pulpy, która stanowi doskonały materiał do produkcji takich wyrobów jak: miski, talerze, czy tacki. Naczynia z bagassy są w 100% biodegradowalne i kompostowalne. Ulegają biodegradacji w ciągu 90 dni tworzą kompost dostarczając naturalnych składników dla gleby. Produkty te nie przeciekają i są odporne na tłuszcz, jak i na wysokie oraz niskie temperatury. Ponadto są sztywne i wygodne w użyciu. Dodatkowo dzięki wysokiej estetyce mogą z powodzeniem zastąpić talerze ceramiczne.

Cena

Etykiety

Pokaż wyniki
Widok:
Dostępność:
Na stronie:
Sortuj po:
Sprawdź stan połączenia z internetem