Fingerfood z trzciny cukrowej
Najlepsza, ekologiczna alternatywa dla opakowań z tworzyw sztucznych. W swojej ofercie posiadamy całą gamę naczyń biodegradowalnych wyprodukowanych na bazie bagassy. Jest to tworzywo stworzone z wysuszonych włókien trzciny cukrowej, które są pozyskiwane w trakcie procesu wyciskania soku z łodyg trzciny. Po rozdrobnieniu na włókna, surowiec przechodzi w postać pulpy, która stanowi doskonały materiał do produkcji takich wyrobów jak: miski, talerze, czy tacki. Naczynia z bagassy są w 100% biodegradowalne i kompostowalne. Ulegają biodegradacji w ciągu 90 dni tworząc kompost dostarczający naturalnych składników dla gleby. Produkty te nie przeciekają, są odporne na tłuszcz oraz na wysokie i niskie temperatury. Ponadto są stabilne, a dzięki wysokiej estetyce mogą z powodzeniem zastąpić talerze ceramiczne.
Fingerfood miseczka z trzciny cukrowej
150ml owalna 15355 Pacovis Ekologiczne, biodegradowalne 4,37g
Catalogue index: Eko000008
Fingerfood miseczka "kropla" z trzciny
cukrowej 10,8x5,5x3,5cm 15357 Pacovis Ekologiczne, biodegradowalne 4,37g
Catalogue index: Eko000007
Fingerfood talerzyk "komodo" z trzciny
cukrowej N467 pacovis 27x9x1,5cm 18,5g
Catalogue index: KAT07953
Fingerfood 220ml pojemnik deserowy
"piramida" 20371 pacovis 72x72mm trzcina cukrowa 10g
Catalogue index: KAT07947
Fingerfood 60ml pojemnik deserowy
"piramida" 20370 pacovis 50x50mm trzcina cukrowa 3,2g
Catalogue index: KAT07894
Fingerood talerzyk kwadratowy 89559
65x65mm Talerzyki z Trzciny Cukrowej Fingerfood na Przekąski
Catalogue index: KAT07723