Miski z trzciny cukrowej
Najlepsza, ekologiczna alternatywa dla opakowań z tworzyw sztucznych. W swojej ofercie posiadamy całą gamę naczyń biodegradowalnych wyprodukowanych na bazie bagassy. Jest to tworzywo stworzone z wysuszonych włókien trzciny cukrowej, które są pozyskiwane w trakcie procesu wyciskania soku z łodyg trzciny. Po rozdrobnieniu na włókna, surowiec przechodzi w postać pulpy, która stanowi doskonały materiał do produkcji takich wyrobów jak: miski, talerze, czy tacki. Naczynia z bagassy są w 100% biodegradowalne i kompostowalne. Ulegają biodegradacji w ciągu 90 dni tworząc kompost dostarczający naturalnych składników dla gleby. Produkty te nie przeciekają, są odporne na tłuszcz oraz na wysokie i niskie temperatury. Ponadto są stabilne, a dzięki wysokiej estetyce mogą z powodzeniem zastąpić talerze ceramiczne.
Miska trzcina cukrowa okrągła beżowa
fi151 600ml powleczona PBAT 20982 pacovis 16g
Katalog-Index: Eko000033
Runde beige Zuckerrohrschale
Fi195 1200 ml, beschichtet mit PBAT 20984 Pacovis 24 g
Katalog-Index: KAT07972
Schale „LUXA“ 600ml aus Zuckerrohr 21265
Umweltfreundlicher Pacovis-Behälter
Katalog-Index: KAT07945
Zuckerrohrschale 400 ml braun N154
Pacovis-Behälter, Packung mit 50 Stück, biologisch abbaubar, kompostierbar, 12 g
Katalog-Index: KAT07943
Zuckerrohrschale, quadratisch, 450 ml
N202 Pacovis 160x160x45mm Ökologisch, biologisch abbaubar 28g
Katalog-Index: KAT07942
Pojemnik 100ml trzcina cukrowa 15547
Pacovis sos okrągły Pacovis do przechowywania i transportu żywności dipów, sosów i podobnych 2,45 g
Katalog-Index: KAT07820